Vins i caves

Vins Blancs


COP DE VENT Blanc - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Macabeu – Muscat De color groc pàl·lid i bona intensitat aromàtica. D'aromes cítrics frescos combinats amb notes florals de llessamí, fonoll i espígol. Acidesa que el fa refrescant, presentant gustos de raïm fresc, mel i fruites tropicals


ANHEL D'EMPORDÀ blanc - D.O EMPORDÀ

16.50 €

100% Garnatxa blanca. De color groc pàl·lid i brillant amb lleugers reflexos d’or. Afruitat, amb notes florals i un subtil toc de fruits tropicals i cítrics. Equilibri harmònic de l’acidesa amb aromes de fruita fresca.


OLIVER CONTI Blanc - D.O EMPORDÀ

17.50 €

Gewürztraminer 100% De color groc palla amb reflexes daurats. intens, aromes a fruita tropical i terpènics de la criança. Fresc, elegant i equilibrat amb molta personalitat.


BUFAR I FER AMPOLLES Blanc - D.O CATALUNYA

13.90 €

Garnatxa blanca i Macabeu Vi jove i afruitat de color groc palla


MAR DE LLUNA Blanc - D.O EMPORDÀ

16.50 €

Moscat d'Alexandria. Color palla. Aroma característic del Moscatell de flor blanca, mineral, cítric. Vi elegant amb una bona acidesa, equilibrat, untuós amb una llarga presència.


MONTRODO Blanc-VI DE LES GAVARRES

15.50 €

Chardonnay, Viognier, Garnatxa Blanca,Xarel-lo Aromes a fruita blanca. D'entrada fresca, equilibrada i amb volum. Records a fruita blanca i d'os.


MONOLOGO blanc - D.O RUEDA

15.00 €

VERDEJO 100%


CREU DE LAVIT blanc - D.O PENEDÈS

15.00 €

4.00 €

100% Xarel·lo 4 mesos de criança en botes noves de roure francès En boca té una entrada suau, elegant i de gran finor amb una acidesa llarga que proporciona frescor. Fruita fresca (pinya) ben integrada amb les notes torrades aportades per la bota.


GAIA Blanc de LOXAREL - D.O PENEDÈS

20.50 €

100% Sauvignon blanc Ecològic i biodinàmic. Vi d'Anfora. De color palla suau brillant. En nas fruita tropical i exòtica al costat de molt cítric sobre un fons herbaci. Fresc i molt saborós, afruitat amb bona acidesa i equilibrat.


MORLANDA CRIANÇA Blanc - D.O.Q PRIORAT

19.50 €

90% Garnatxa blanca y 10% Macabeo Destaquen marcades notes de fruita blanca, préssec i codony amb tocs minerals a fonoll. Reflexes de la criança en bota amb aromes de fusta fresca. És untuós, estructurat, equilibrat i persistent.


FER VOLAR COLOMS Blanc - D.O CATALUNYA

14.00 €

4.00 €

Gewürztraminer, Moscatel, Sauvignon blanc De color groc palla amb tons verdosos brillants. Predominen els aromes florals (rosa, gessamí) fruita tipus préssec amb notes balsàmiques. D'acidesa suau i notes florals i afruitades es un vi fresc i elegant


Ñ DOÑA PALAUETA Blanc - D.O CATALUNYA

17.00 €

100% Chardonnay Les característiques del terreny amb el seu particular sol i microclima de la zona, donen al vi un ampli ventall de notes afruitades que van des dels cítrics fins a les fruites amb os i la poma verda.


RIPPA DORII blanc Verdejo - D.O RUEDA

14.50 €

Verdejo 100% D'aroma intens, anissat i balsàmic, fruita blanca i cítrics amb records a fruita tropical. En boca, gran estructura amb volum i equilibrat en acidesa típica de la varietat verdejo.


INTRAMURS DE POBLET Blanc - D.O CONCA DE BARBERÀ

16.00 €

Chardonnay, Sauvignon blanc, Macabeu Intramurs de Poblet Blanc és un vi de Monastir elaborat a l'Abadia de Poblet. Criat amb les seves lies fins al moment d'embotellament. Característiques aromes tropicals, notes cítriques i un fons floral


SUSANA Blanc - VI DE LA TERRA DE MALLORCA

16.50 €

4.00 €

Chardonnay, Prensal. Aromes a poma verda, albercoc, matissos de fruits secs i herbes aromàtiques. En boca amb gust fresc i gustós amb final llarg.


SCHLOSS JOHANNISBERG Blanc - GELBACK

30.00 €

Riesling Torcken És un vi molt fresc i afruitat, on destaquen les seves aromes a llima i a herbes silvestres.En al paladar és un vi una mica sec, amb un toc subtilment picant. Destaca per ser molt fresc en l'acabat.


VIONTA Blanc - D.O RIES BAIXES

17.50 €

100% Albariño Ofereix aromes de fruita, alguna d'elles tropicals, destacant la poma verda, el plàtan i el meló. A la boca presenta una entrada suau i acidesa agradable, que dóna pas a una harmonia d'aromes a fruites madures.


LAGAR D CERVERA Blanc - D.O RIES BAIXES

20.50 €

Albariño 100%. Aroma a fruites tropicals, maracuià, fruites de pinyol i cítrics, com l'aranja i la taronja, amb records a herba fresca i fenc. A la boca es mostra fresc, carnós i equilibrat. El retrogust és potent i molt persistent


MELQUIOR Blanc (Colecció familiar)- D.O RIOJA

16.50 €

Tempranillo blanc, Viura y Sauvignon blanc. Aromes cítrics, de préssec i de plàtan. Acidesa vigorosa i molt ben conjuntada


Vins Rosats


CIGONYES Rosat - D.O EMPORDÀ

15.00 €

4.00 €

Garnatxa negra 100% Color rosa molt pàl·lid i brillant. Amb aromes de fruits vermells, flors blanques, espècies i fines notes herbàcies. En boca és rodó, fresc, envolupant, amb un final molt llarg i agradable.


MARAGDA ROSA Mas Llunes - D.O EMPORDÀ

14.00 €

Garnatxa negre i Sirah Color maduixa brillant. Aroma a fruits madurs (maduixa, plàtan, grosella...).En boca es afruitat, fresc i persistent.


ANHEL D'EMPORDÀ Rosat - D.O EMPORDÀ

16.00 €

Garnatxa negre 100% A la boca, d'entrada i per la seva joventut es nota frescor i el mateix temps és untuós per el seu bon equilibri d'acidesa. De cos, és llaminer, i el darrer ráfaga, llarg, recorda novament fruites i flors blanques.


3055 JEAN LEON Rosat- D.O PENEDÈS

21.50 €

100% Pinot noir De color rosa pàl·lid, en nas, flors, cítrics i fruita vermella. En boca destaca la seva elevada frescor i equilibrada acidesa i el seu final persistent.


INURRIETA MEDIODIA Rosat - D.O NAVARRA

14.50 €

Garnatxa, Sirah, Cavernet Sauvignon i Graciano Elaborat per sagnat directe del most llàgrima. Criança sobre lies fines en dipòsit durant 4 mesos. Aromes de roses i fruita vermella. En boca és, fresc i persistent. Té un bona i refrescant acidesa.


AMOR LOCO Rosat D.O MONTSANT

15.00 €

4.00 €

Garnatxa negre i Sirah Nas: fruites vermelles com gerds silvestres i també lleugers tocs florals, subtil i molt elegant. Boca: entrada fresca, molt viva, gran volum a la boca i un final llarg i amable.


Vins Negres


SOMIADORS Negre- D.O EMPORDÀ

22.00 €

Garnacha Negra I Carinyena. El 70% del vi envellit 9 mesos en bota de roure francès. Color cirera fosc. Aroma de fruits negres (mores). En boca és vellutat, dens, saborós i amb delicada matèria afruitada.


TOCAT DE L'ALA Negre - D.O EMPORDÀ

19.90 €

Garnatxa Negra Samsó - Carinyena Negra. 4 mesos de criança en botes de roure francès i americà. Aromes a nabius, gerds, i farigola. Amb recoregut llarg, elegant, mineral i amb fruita vermella.


CIGONYES Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

4.00 €

Garnatxa Negre, Merlot, Syrah Aroma de fruits vermells àcids, arrodonint amb una discreta combinació de fines notes de criança en bóta. En boca és equilibrat , llarg, sàpid i fresc.


COP DE VENT Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Cavernet Sauvignon i Garnatxa Vi jove. Aromes a fruita vermella madura, tonalitats blavoses i pebre negre. En boca aromes a fruita madura confitada, tanins madurs i una petita acides present amb final rodo.


5 FINQUES Negre CRIANÇA - D.O EMPORDÀ

18.00 €

Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Samsó, Monastrell, Cabernet Franc. 18 mesos en bótes de roure americà i de roure francès. Fruites vermelles i espècies, notes balsàmiques i un fons torrefacte. Fresc, estructurat i equilibrat.


ANHEL D'EMPORDÀ Negre - D.O EMPORDÀ

17.00 €

100% Samsó Fruita vermella amb certa maduresa i amb un lleuger fons balsÀmic, d'espÈcies i matisos de tabac ros. Amb una bona entrada, a la boca és sedós, ple i rodó


MAR DE LLUNA Negre - D.O EMPORDÀ

17.50 €

Garnatxa Negre i Ull de LLebre Color cirera brillant, voltant violaci. Aroma de fruita vermella, fruita madura, expressiu i equilibrat. Boca fructuosa, equilibrat i fresc


PROPOSIT CRIANÇA negre - D.O EMPORDÀ

18.00 €

Syrah, Cabernet sauvignon y Merlot Un vi madur per beure amb calma. Aromes de bosc i de fruita de bosc amb un toc especiat, inspirat en les Gavarres.


EL MISSATGER negre- D.O EMPORDÀ

17.50 €

Samsó i Carinyena negra Vi no clarificat ni estabilitzat, petit filtrat abans d'embotellar. Fruita negra licorosa, xocolata en nas, fresc i sedós a la boca. Aquest vi representa el veritable caràcter d'una carinyena de la plana de l'Empordà.


INICI CRIANÇA Negre - D.O.Q PRIORAT

25.00 €

Garnatxa negra, Cabernet sauvignon, Carinyena, Merlot, Syrah Entre 8 i 12 mesos de criança. Aromes plens de sensacions a flors i fruita que e confirmen en boca.


MAS SUBIRÀ CRIANÇA negre - D.O.Q PRIORAT

20.50 €

Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon Color cirera intens. Notes minerals i de criança, aromes a fruita vermella i negra madura. Bona acidesa, amb cos i tanins madurs. Entrada potent amb personalitat.


GR-174 Negre - D.O.Q PRIORAT

18.50 €

Cabernet Sauvignon, Carinyena i Garnatxa Negra. 5 mesos en botes de roure francès. Notes florals i molta fruita madura, volum en boca amb fruita madura.


PETIT PISSARRES negre criança - D.O.Q PRIORAT

18.50 €

Carinyena /Garnatxa Negra Aromes fruiters a grosella, maduixa i pruna al nas amb lleugeres notes minerals i de fruits de bosc. De cos mitjà, entrada en boca suau i afruitada, amb uns tanins rodons i càlids.


PURGATORI negre - D.O. COSTERS DEL SEGRE

45.00 €

150 ANIVERSARI Carinyena, Garnatxa i Syrah. 15-18 mesos de Criança 100% en Bota de roure Francès. Gran vi de llarg recorregut, agradable gust a fruita madura, notes d'espècies amb un rerefons fascinant.


MI LUGAR Queirón Negre- D.O. RIOJA

42.00 €

Tempranillo i Garnatxa Vi de Quel


MONTRODO negre- VI DE LES GABARRES

15.50 €

Merlot, Cabernet Sauvignon i Garnatxa negra Aromes a fruits silvestres. Entrada en boca fresca i lleugera acidesa amb final molt agradable


RIPPA DORII Negre - D.O RIBERA DEL DURO

16.00 €

Tempranillo 100% 7 mesos de criança en bótes de roure francès A la boca és un vi vivaç, amb una entrada molt agradable i equilibrada. De glop llarg. Fruita negra madura amb tons de regalèssia.


INTRAMURS DE POBLET Negre - D.O CONCA DE BARBERÀ

16.00 €

Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo Vi de monastir jove. 4 mesos en bota de roure francès. Amb aromes a fruita vermella madura, confitures i espècies. Amb sensacions afruitades molt agradables, equilibrada acides que li dona frescor. Final llarg.


EL MIRADOR Negre - D.O RIOJA

15.50 €

100% Tempranillo de Elciego Vi per pendre fred a temperatura de 4-5 graus


SUSANA Negre - VI DE LA TERRA DE MALLORCA

17.00 €

4.00 €

Cabernet sauvignon, Merlot i Manto negro. Aromes d'espècies i aromes de fruita negra. En boca es presenta elegant, complex, amb cos intens, tanins ben madurs i equilibrats. Té bona estructura amb un final llarg, i un pas en boca complex i persistent.


MAS D'ARANYÓ - D.O PENEDÈS

17.00 €


VALDUBON ROBLE negre - D.O RIBERA DE DUERO

15.50 €

Tinta Fina 4 mesos de criança en bótes noves. Fruites vermelles fresques, notes de fusta, notes de coco, vainilla i regalèssia. Tanins madurs ben polits. Amb bona acidesa, evolució agradable i un llarguíssim postgust.


VALDUBON X negre- D.O RIBERA DE DUERO

26.00 €

Tinta Fina. Riques en notes primàries de cireres, maduixes i prunes madures que van deixant pas a tons especiats. Un final torrefacte de moca i xocolata per via retronasal. Postgust és llarg i molt intens


EL VINCULO- VINO DE LA MANCHA

21.00 €


MELQUIOR CRIANÇA negre- D.O RIOJA

18.00 €

Tempranillo Aromes amb records de fruita madura abraçada per la bóta. Boca arrodonida i força complexa a la que va ajudant a desenvolupar-se la criança en ampolla.


Cava / Espumosos de Qualitat / Champagne


PARXET

22.00 €


PERE VENTURA VINTAGE - D.O CAVA

35.00 €

Vintage


REVENTÓS TEXTURES DE PEDRA - ESPUMÓS DE QUALITAT

35.00 €

Blanc de Negres


REVENTÓS DE NIT Rosat Pal·lid - D.O CAVA

21.00 €

Cava rosat.


ELYSSIA - D.O CAVA

17.60 €

Brut Reserva


LLOPART - D.O CAVA

19.90 €

Brut Nature Reserva


PERECAULA - D.O CAVA

17.80 €

Brut Reserva


ELYSSIA ROSAT - D.O CAVA

17.60 €

Brut Rosé


SEGURA VIUDAS VINTAGE - D.O CAVA

15.00 €

Brut Vintage


GRAMONA BRUT IMPERIAL

28.00 €


Servei en copes
Ampolla
Recomenat

Take Away

DADES DE CONTACTE

Cargols de la Vil·la
13.80€
Amb vi d'oporto, fils de pernil i allioli suau

Cargols secs
11.80€
Saltejats amb sal i pebre. Acompanyats d’una salsa tomàquet i ceba i un allioli suau

Cargols Mimosa
11.80€
Saltejats amb carn picada i tomàquet i gratinats amb un allioli suau negat

Amanida amb formatge de cabra
8.50€
Variat d'enciams, fruits secs, préssec, tomàquet xerry i formatge de cabra gratinat

Micuit de foie d'ànec
13.90€
Micuit de foie fet a casa, amb melmelada de figues i torradetes de les nostres

Canelons casolans gratinats amb beixamel
6.50€
Canelons fets a casa de la manera tradicional de l'àvia, amb beixamel i gratinats amb formatge

Arròs negre amb popet
14.00€

Arròs de muntanya amb bolets (mínim 2pax)
12.00€

Arròs amb llamantol
18.00€

Cloïssa a la marinera
0.00€
Cloïssa a la planxa, amb oli de all i julivert.

Croquetes de rostit (unitat)
1.00€

Coulant de Xocolata amb gelat
4.00€

Pastís de formatge amb mel i nous
4.00€

Tocinet amb pastís d'ametlles i nata
3.50€

Plats de Nit

L'Arròs i la Pasta


Els Peixos i Marisc


Les Carns


Magret d’ànec amb oporto i poma caramelitzada

16.50€


PLATS DE MITJA RACIÓ


Croquetes de rostit (unitat)

1.50€


Sticks de pollastre amb salsa curry

6.00€


Pinxos de botifarra amb alioli (4un)

4.80€


Ous amb patates i pernil

9.90€


Cassoleta de Cargols gratinats

7.50€


Patates d’Olot (1un)

2.50€

Patates farcides de carn picada i fregides


Camembert a la brasa

9.50€


Nachos amb guacamole

5.00€


Burguer de vedella i xips

9.50€


Barbes de Calamars a l'andalusa

10.00€


Coca amb pernil Ral d'Avinyó

6.00€


Mini amanida de brie i nous

4.00€


Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Postres i Dolces

I de Postres i Dolces


Xuixo de Crema i gelat de vainilla

6.50€


Maduixots amb gelat de llet merengada

6.00€


Crema catalana cremada i pastís d'ametlles

5.50€

Crema catalana SENSE GLUTEN i pastisset d'amentlles AMB GLUTEN


Flam de mató amb garrapinyades

5.50€


Carpaccio de pinya amb crema cremada

6.00€


Pastís de tiramisú amb gelat de cafè

6.00€


Tramuntana

5.50€

Gelat de Vainilla amb melmelada de préssec i xocolata


Gelat de cafè amb licor de crema de whisky

6.00€


Trio de sorbets

6.50€


Coulant de Xocolata amb gelat

6.50€


Fondue de xocolata amb fruites

8.00€

La xocolata pot contenir traces de gluten i fruits secs


Cafè Escocès 3 colors amb el whisky fred

7.50€


Cafè Irlanès 3 colors amb el whisky fred

7.50€

Cafè, whisky fred i nata sense sucre


Pastís de formatge amb mel i nous

6.00€


Tocinet amb pastís d'ametlles i nata

5.50€


Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

La nostra carta

Els Cargols


Cargols de la Vil·la

14.50€

Amb vi d'oporto, fils de pernil i allioli suau


Cargols secs

12.80€

Saltejats amb sal i pebre. Acompanyats d’una salsa tomàquet i ceba i un allioli suau


Cargols Mimosa

12.80€

Saltejats amb carn picada i tomàquet i gratinats amb un allioli suau negat


Els nostres Entrants i Amanides


Carpaccio de salmó amb amanida d'alvocat

11.00€


Pernil Ral amb coca de Folgueroles Torrada

16.00€

Coca de Folgueroles amb pernil de porc Ral d'avinyo


Amanida mixta

9.00€

Amanida verda amb tomàquet, pastanaga, tonyina, pernil d'ànec i escalivada


Amanida amb formatge de cabra

10.00€

Variat d'enciams, fruits secs, préssec, tomàquet xerry i formatge de cabra gratinat


Terrina d'escalivada, formatge de cabra i amanida

10.00€

Terrina d'escalivada tèbia gratinada amb formatge de cabra i acompanyada d'una amanida amb variat d'enciams, pipes i sèsam


Micuit de foie d'ànec

14.90€

Micuit de foie fet a casa, amb melmelada de figues i torradetes de les nostres


Verdures a la brasa

11.00€

Pebrot vermell, albergínia, ceba, xampinyó, espàrrecs, tomàquet, carbassó i segons temporada alguna verdura pot canviar I tot acompanyat d'una salsa romesco


Carpaccio de bacallà amb amanida i romesco

11.50€

Carpacció de bacallà sobre un llit de tomàquet triturat i acompanyat d'un variat d'enciams amb ametlles, xerris i romesco


Amanida amb piquillo i ventresca de tonyina

10.00€


Croquetes de pernil Ral d'Avinyó

9.50€


L'Arròs i la Pasta


L’arròs de Pals i ànec 5 aglans

16.50€

Arròs de Pals fet amb ànec 5 aglans a la cassola amb bolets


Canelons casolans gratinats amb beixamel

9.00€

Canelons fets a casa de la manera tradicional de l'àvia, amb beixamel i gratinats amb formatge


Pappardelle amb crema de ceps i parmesà

9.50€

Pasta seca amb ou amb salsa de ceps i formatge parmesà


Arròs negre amb popet

16.50€


Arròs amb llamantol

21.50€


Arròs amb costelló porc Ral i tòfona

16.50€


Els Peixos i Marisc


SUPREMA DE CORVALL AMB CEBA POXADA

16.00€


Bacallà amb samfaina gratinat amb mussolina suau

14.00€

Bacallà amb samfaina i gratinat amb una mussolina suau


Musclos al vapor

10.50€


Escamarlans gratinat

16.00€


Calamars a la planxa amb all i julivert

11.00€

Calamarsets a la planxa amb un all i julivert suau i acompanyats d'escalivada


Turbot al forn

17.00€

Turbot al forn amb patata panadera, ceba i tomàquet


Pop a la gallega

17.50€


RAP A LA MARINERA

18.00€


Les Carns


Entrecot de vedella amb guarnició

17.00€

Entrecot de vedella de 300-350 grs, a la brasa amb sal Maldon i oli d'oliva, acompanyat de patata brasa, tomaquet i pebrot verd a la brasa


Costelles i mitjanes de xai amb guarnició

15.00€

Costelles i mitjanes de xai a la brasa, de guarnició Patata brasa, tomaquet cuit i Pebrot verd a la brasa.


Magret d’ànec amb oporto i poma caramelitzada

16.50€


Botifarra a la brasa amb guarnició

9.00€

Botifarra de sal i pebre a la brasa amb patata brasa, tomàquet brasa i pebrot verd a la brasa


Filet de vedella a la brasa amb guarnició

21.00€

Filet de vedella fet a la brasa i de guarnició patata a la brasa, tomàquet a la brasa i pebrot verd a la brasa.


Peus de porc gratinats amb cargols

11.00€

Peus de porc a la brasa i gratinats amb cargols amb tomàquet


XULETON d'ANGUS DE 800GR

33.00€


1/2 Espatlla de Xai al forn

18.00€


Carpaccio de cervol, parmesà i oporto

12.50€

amb formatge parmesà i reducció d’oporto


Salses, Pa i Complements


All-i-oli

1.50€


Ketxup

1.50€


Salses per la carn

3.00€

Salsa Rocafrot, pebre verd, cafè parís, crema de ceps


RACIÓ DE PA

1.50€


RACIÓ DE COCA

1.80€

Ració de coca de Folgueroles torrada amb tomàquet i all (a part)


Per emportar
Recomenat

Sugeriments

Els nostres Entrants i Amanides


Carpaccio de salmó amb amanida d'alvocat

11.00€


Amanida amb piquillo i ventresca de tonyina

10.00€


Croquetes de pernil Ral d'Avinyó

9.50€


L'Arròs i la Pasta


Arròs amb llamantol

21.50€


Arròs amb costelló porc Ral i tòfona

16.50€


Els Peixos i Marisc


SUPREMA DE CORVALL AMB CEBA POXADA

16.00€


Pop a la gallega

17.50€


RAP A LA MARINERA

18.00€


Les Carns


XULETON d'ANGUS DE 800GR

33.00€


1/2 Espatlla de Xai al forn

18.00€


Carpaccio de cervol, parmesà i oporto

12.50€

amb formatge parmesà i reducció d’oporto


Celler Recomenat

COP DE VENT Blanc - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Macabeu – Muscat De color groc pàl·lid i bona intensitat aromàtica. D'aromes cítrics frescos combinats amb notes florals de llessamí, fonoll i espígol. Acidesa que el fa refrescant, presentant gustos de raïm fresc, mel i fruites tropicals


MONTRODO Blanc-VI DE LES GAVARRES

15.50 €

Chardonnay, Viognier, Garnatxa Blanca,Xarel-lo Aromes a fruita blanca. D'entrada fresca, equilibrada i amb volum. Records a fruita blanca i d'os.


CIGONYES Rosat - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Garnatxa negra 100% Color rosa molt pàl·lid i brillant. Amb aromes de fruits vermells, flors blanques, espècies i fines notes herbàcies. En boca és rodó, fresc, envolupant, amb un final molt llarg i agradable.


CIGONYES Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Garnatxa Negre, Merlot, Syrah Aroma de fruits vermells àcids, arrodonint amb una discreta combinació de fines notes de criança en bóta. En boca és equilibrat , llarg, sàpid i fresc.


COP DE VENT Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Cavernet Sauvignon i Garnatxa Vi jove. Aromes a fruita vermella madura, tonalitats blavoses i pebre negre. En boca aromes a fruita madura confitada, tanins madurs i una petita acides present amb final rodo.


ANHEL D'EMPORDÀ Negre - D.O EMPORDÀ

17.00 €

100% Samsó Fruita vermella amb certa maduresa i amb un lleuger fons balsÀmic, d'espÈcies i matisos de tabac ros. Amb una bona entrada, a la boca és sedós, ple i rodó


Reserva

DADES DE CONTACTE

Adults
Explicació adults

Infants
Explicació infants

Localització

Card image cap
Menú de la Setmana

De Dilluns a Divendres de les 13:00 a les 16:00

Menú de la Setmana
Card image cap
Carta

La nostra carta

Carta
Card image cap
Postres i Dolces

Postres i Dolces
Card image cap
Vins i caves

Celler recomenat

Vins i caves
Card image cap
Take Away

Per emportar

Take Away
Card image cap
Reserva

Per reserves

Tel: 671.870.787