Vins i caves

Vins Blancs


COP DE VENT - D.O EMPORDÀ

14.00 €

Macabeu – Muscat De color groc pàl·lid i bona intensitat aromàtica. D'aromes cítrics frescos combinats amb notes florals de llessamí, fonoll i espígol. Acidesa que el fa refrescant, presentant gustos de raïm fresc, mel i fruites tropicals


CIGONYES - D.O EMPORDÀ

13.70 €

Color groc palla. Aroma intensa de fruita madura i fresca alhora. Acidesa molt viva i equilibrada. Resulta un vi equilibrat, persistent. S’identifica molt bé amb la varietat de la qual prové


OLIVER CONTI - D.O EMPORDÀ

15.50 €

Gewürztraminer 100% De color groc palla amb reflexes daurats. intens, aromes a fruita tropical i terpènics de la criança. Fresc, elegant i equilibrat amb molta personalitat.


BUFAR I FER AMPOLLES - D.O EMPORDÀ

10.50 €

Garnatxa blanca i Macabeu Vi jove i afruitat de color groc palla


MABRE BLANC- D.O EMPORDÀ

15.00 €

Garnatxa blanca. Aroma a flor blanca i fruites exotiques amb un toc de vainilla. Complert en boca i fresc.


MAR DE LLUNA Blanc - D.O EMPORDÀ

16.20 €

Moscat d'Alexandria. Vi afruitat amb tocs de fruita molt madura i records a poma


SEGURA VIUDAS - D.O PENEDÈS

11.50 €

3.00 €

Xarel·lo. Fresc i equilibrat amb notes florals i fruita madura ( préssec, pinya,...)


SOLSTICI (Giró Ribot) Blanc - D.O PENEDÈS

14.00 €

3.60 €

Blanc de Xarel·lo i Chardonnay


MIMAT by Giró Ribot D.O PENEDÈS

14.50 €

90% Muscat de gra petit i 10% Malvasia de Sitges. Premsat suau del gra sencer. Fermentació secuencial en petits diposits d'acer inoxidable a molt baixa temperatura, entre 12-14ºC durant aproximandament un mes.


GAIA (LOXAREL)- D.O PENEDÈS

18.80 €

100% Sauvignon blanc Ecològic i biodinàmic. Vi d'Anfora. De color palla suau brillant. En nas fruita tropical i exòtica al costat de molt cítric sobre un fons herbaci. Fresc i molt saborós, afruitat amb bona acidesa i equilibrat.


MORLANDA CRIANÇA - D.O.Q PRIORAT

17.50 €

90% Garnatxa blanca y 10% Macabeo Destaquen marcades notes de fruita blanca, préssec i codony amb tocs minerals a fonoll. Reflexes de la criança en bota amb aromes de fusta fresca. És untuós, estructurat, equilibrat i persistent.


FER VOLAR COLOMS - D.O CATALUNYA

12.10 €

Gewürztraminer, Moscatel, Sauvignon blanc De color groc palla amb tons verdosos brillants. Predominen els aromes florals (rosa, gessamí) fruita tipus préssec amb notes balsàmiques. D'acidesa suau i notes florals i afruitades es un vi fresc i elegant


INTRAMURS DE POBLET - D.O CONCA DE BARBERÀ

14.50 €

Chardonnay, Sauvignon blanc, Macabeu Intramurs de Poblet Blanc és un vi de Monastir elaborat a l'Abadia de Poblet. Criat amb les seves lies fins al moment d'embotellament. Característiques aromes tropicals, notes cítriques i un fons floral


SUSANA - VI DE LA TERRA DE MALLORCA

14.85 €

3.60 €

Chardonnay, Prensal. Aromes a poma verda, albercoc, matissos de fruits secs i herbes aromàtiques. En boca amb gust fresc i gustós amb final llarg.


SCHLOSS JOHANNISBERG - GELBACK

27.50 €

Riesling Torcken És un vi molt fresc i afruitat, on destaquen les seves aromes a llima i a herbes silvestres.En al paladar és un vi una mica sec, amb un toc subtilment picant. Destaca per ser molt fresc en l'acabat.


EL BUFON - D.O RUEDA

12.50 €

Verdejo Color palla amb matisos verdosos, net i brillant. Aroma a fruita fresca, amb un fons herbassi i recods tropicals. En boca, equilibrat llargi potent i amb un post-gust afruitat i records anissats


VIONTA (ALBARIÑO)- D.O RIES BAIXES

16.50 €


LAGAR D CERVERA Blanc - D.O RIES BAIXES

17.00 €

Albariño 100%.


MELQUIOR BLANC (Colecció familiar)- D.O RIOJA

16.00 €

Tempranillo blanc, Viura y Sauvignon blanc. Bona acidesa ben conjuntada i final llarg.


Vins Rosats


CIGONYES - D.O EMPORDÀ

13.70 €

Garnatxa negra 100% Color rosa molt pàl·lid i brillant. Amb aromes de fruits vermells, flors blanques, espècies i fines notes herbàcies. En boca és rodó, fresc, envolupant, amb un final molt llarg i agradable.


MARAGDA ROSA Mas Llunes - D.O EMPORDÀ

12.50 €

Garnatxa negre i Sirah Color maduixa brillant. Aroma a fruits madurs (maduixa, plàtan, grosella...).En boca es afruitat, fresc i persistent.


ANHEL D'EMPORDÀ - D.O EMPORDÀ

14.70 €

Garnatxa negre i Sirah Color maduixa brillant. Aroma a fruits madurs (maduixa, plàtan, grosella...).En boca es afruitat, fresc i persistent.


3055 JEAN LEON- D.O PENEDÈS

20.50 €

100% Pinot noir De color rosa pàl·lid, en nas, flors, cítrics i fruita vermella. En boca destaca la seva elevada frescor i equilibrada acidesa i el seu final persistent.


INURRIETA MEDIODIA - D.O NAVARRA

12.50 €

Garnatxa, Sirah, Cavernet Sauvignon i Graciano Elaborat per sagnat directe del most llàgrima. Criança sobre lies fines en dipòsit durant 4 mesos. Aromes de roses i fruita vermella. En boca és, fresc i persistent. Té un bona i refrescant acidesa.


Vins Negres


SOMIADORS- D.O EMPORDÀ

20.50 €

Garnacha Negra I Carinyena. El 70% del vi envellit 9 mesos en bota de roure francès. Color cirera fosc. Aroma de fruits negres (mores). En boca és vellutat, dens, saborós i amb delicada matèria afruitada.


TOCAT DE L'ALA - D.O EMPORDÀ

17.50 €

Samsó, Garnatxa, Sirah. 4 mesos de criança en botes de roure francès i americà. Aromes a nabius, gerds, i farigola. Amb recoregut llarg, elegant, mineral i amb fruita vermella.


NEGRE DELS ASPRES CRIANÇA - D.O EMPORDÀ

20.50 €

Carinyena, Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Merlot. 15 mesos de criança amb botes de roure d'Allier. Aromes a fruita negra madura i herbes remeieres. Tanins ben integrats, Equilibri entre l'expressió primària i la criança.


CIGONYES - D.O EMPORDÀ

13.70 €

Garnatxa Negre, Merlot, Syrah Aroma de fruits vermells àcids, arrodonint amb una discreta combinació de fines notes de criança en bóta. En boca és equilibrat , llarg, sàpid i fresc.


COP DE VENT - D.O EMPORDÀ

14.00 €

Cavernet Sauvignonn i Garnatxa Vi jove. Aromes a fruita vermella madura, tonalitats blavoses i pebre negre. En boca aromes a fruita madura confitada, tanins madurs i una petita acides present amb final rodo.


5 FINQUES CRIANÇA - D.O EMPORDÀ

17.50 €

Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Samsó, Monastrell, Cabernet Franc. 18 mesos en bótes de roure americà i de roure francès. Fruites vermelles i espècies, notes balsàmiques i un fons torrefacte. Fresc, estructurat i equilibrat.


ANHEL D'EMPORDÀ - D.O EMPORDÀ

14.90 €

100% Samsó Fruita vermella amb certa maduresa i amb un lleuger fons balsa?mic, d'espe?cies i matisos de tabac ros. Amb una bona entrada, a la boca e?s sedo?s, ple i rodo?


BUFAR I FER AMPOLLES - D.O EMPORDÀ

10.50 €

Garnatxa negra i Samsó


INICI CRIANÇA - D.O.Q PRIORAT

18.50 €

Sirah, Cabernet Sauvignon, Merlot i Samsó. Entre 8 i 12 mesos de criança. Aromes plens de sensacions a flors i fruita que e confirmen en boca.


MAS SUBIRÀ CRIANÇA - D.O.Q PRIORAT

19.50 €

Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon Color cirera intens. Notes minerals i de criança, aromes a fruita vermella i negra madura. Bona acidesa, amb cos i tanins madurs. Entrada potent amb personalitat.


GR174 - D.O.Q PRIORAT

16.50 €

Cabernet Sauvignon, Carinyena i Garnatxa Negra. 5 mesos en botes de roure francès. Notes florals i molta fruita madura, volum en boca amb fruita madura.


PETIT PISSARRES - D.O.Q PRIORAT

15.70 €

Garnatxa Negra i Samsó. Aroma molt fresc i ple de sensacions de flors i fruites que es confirmen en boca. Records cítrics i de fruita de pinyol tipus préssec i albercoc.


INTRAMURS DE POBLET - D.O CONCA DE BARBERÀ

14.50 €

Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo Vi de monastir jove. 4 mesos en bota de roure francès. Amb aromes a fruita vermella madura, confitures i espècies. Amb sensacions afruitades molt agradables, equilibrada acides que li dona frescor. Final llarg.


TREPAT D'EN JORDIET - D.O CONCA DE BARBERÀ

15.50 €

Trepat 100% Herbes balsàmiques (fonoll) donant pas a fruita confitada i el caràcter especiat del pebre negra. En boca una sensació fresca i agradable, tant equilibrada com lleugera.


SUSANA - VI DE LA TERRA DE MALLORCA

14.85 €

3.60 €

Cabernet sauvignon, Merlot i Manto negro. Aromes d'espècies i aromes de fruita negra. En boca es presenta elegant, complex, amb cos intens, tanins ben madurs i equilibrats. Té bona estructura amb un final llarg, i un pas en boca complex i persistent.


FRA GUERAU - D.O MONTSANT

13.80 €

Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra, Merlot i Sirah Intensos torrats inicials, notable fusta fina i un amable cafè torrefacte. Fruita madura al costat d'especiats, balsàmics i profundes notes minerals. En boca fruita madura amb torrats i espècies.


SANT BRU - D.O MONTSANT

25.00 €

Carinyena, Garnatxa negra i Sirah Aromes ben integrats de fruita negra i vermella amb la fusta fina, notes minerals i tocs especiats. Taní dolç i afruitat ben fos, càlid i sedós, en el seu pas per boca deixa bones notes de regalèssia i fruits negres


CUCO - D.O MONTSANT

13.80 €

Garnatxa, Samsó i Syrah. Aroma a fruits vermells madurs, regalèssia, herbes mediterrànies i cireres. Boca: Sabor elegant, agradable i de cos mig. Posseeix notes de fruits vermells com la cirera i gerd.


MIMAT - VI D'AUTOR de les Gabarres

14.50 €

Cabernet Franc, Marselan, Petit Verdot. Predominen les notes de fruits de bosc. Notes balsàmiques de sotabosc, pinzellades de la criança en roure. Entrada suau, omplint tot el seu pas per boca. Tanins madurs, mostren un caràcter sedós i vellutat


CAP DE PERA - D.O TERRA ALTA

16.50 €

Garnatxa negra, Sirah Té notes a fruites vermelles (gerd) que es barregen amb fruites negres de bosc i aromes florals a violeta, mentre que en boca és suau, fresc i untuós, apareixent notes de fruita vermella i espècies.


VALDUBON ROBLE - D.O RIBERA DE DUERO

14.00 €

Tinta Fina 4 mesos de criança en bótes noves. Fruites vermelles fresques, notes de fusta, notes de coco, vainilla i regalèssia. Tanins madurs ben polits. Amb bona acidesa, evolució agradable i un llarguíssim postgust.


VALDUBON X - D.O RIBERA DE DUERO

24.00 €

Tinta Fina. Riques en notes primàries de cireres, maduixes i prunes madures que van deixant pas a tons especiats. Un final torrefacte de moca i xocolata per via retronasal. Postgust és llarg i molt intens


LAN GRAN RESERVA 2009 - D.O RIOJA

18.00 €

Tempranillo, Graciano, Mazuelo, Garnatxa. Criança 24 mesos en bótes de roure americà i francès i 36 en ampolla. Aromes a fruites madures tant negres com vermelles, espècies com la vainilla i el pebre. Sabors de fruita madura.


XIII LUNAS - D.O RIOJA

16.80 €

Tempranillo 100% 24 mesos en bótes de roure francès. Aromes de criança i notes fresques de fruits vermells dels raïms originals. En boca és fresc, harmònic, sedós, amb una estructura tànnica delicada i elegant. Vi fàcil i d'estil modern.


ORUBE- D.O RIOJA

15.50 €

100% Tempranillo. Criança 12 mesos Color vermell picota intens. Aromes a fruita madura, notes especiades de criança, cafè i xocolata. Gust potent, equilibrat. Tanins elegants i amables, final llarg i persistent.


Cava / Espumosos de Qualitat / Champagne


PERE VENTURA VINTAGE - D.O CAVA

29.50 €

Vintage


REVENTÓS TEXTURES DE PEDRA - ESPUMÓS DE QUALITAT

35.00 €

Blanc de Negres


REVENTÓS DE NIT Rosat Pal·lid - D.O CAVA

19.50 €

Cava rosat.


PERE VENTURA TRESOR - D.O CAVA

18.50 €

Brut Reserva


ELYSSIA - D.O CAVA

17.60 €

Brut Reserva


LLOPART - D.O CAVA

19.00 €

Brut Nature Reserva


PERECAULA - D.O CAVA

17.80 €

Brut Reserva


ELYSSIA ROSAT - D.O CAVA

17.60 €

Brut Rosé


AGUSTI TORELLO I MATA

16.00 €

Brut Reserva i ecològic. Collit a ma.


GRAMONA BRUT IMPERIAL

26.50 €


Servei en copes
Ampolla
Recomenat

Take Away

DADES DE CONTACTE

Xai al forn (PER ENCARREC 24H)
10.00€

CUA DE RAP 1KG AL FORN
32.00€
CUA DE RAP DE 1KG (2/3 RACIONS APROX)

Cargols secs
9.50€
Saltejats amb sal i pebre. Acompanyats d’una salsa tomàquet i ceba i un allioli suau

Cargols a la llosa
9.50€
Saltejats amb sal, pebre i herbes . Acompanyats d'una salsa vinagreta i allioli suau

Cargols Mimosa
9.50€
Saltejats amb carn picada i tomàquet i gratinats amb un allioli suau negat

Amanida amb formatge de cabra
7.00€
Variat d'enciams, fruits secs, préssec, tomàquet xerry i formatge de cabra gratinat

Salmó fresc marinat amb amanida de pipes
8.50€
Salmó fresc marinat, amb sal fumada i variat d'enciams amb un combinat de pipes

Micuit de foie d'ànec
9.50€
Micuit de foie fet a casa, amb melmelada de figues i torradetes de les nostres

Arròs amb llamàntol S/M (mínim 2p)
15.50€
Arròs de Pals amb llamàntol i peix

Canelons casolans gratinats amb beixamel
6.50€
Canelons fets a casa de la manera tradicional de l'àvia, amb beixamel i gratinats amb formatge

Arròs negre amb pop (mínim 2pax)
12.00€

Arròs de muntanya amb bolets (mínim 2pax)
10.00€

Croquetes de rostit (unitat)
1.00€

Magret d'Ànec, ratafia i nous
10.00€

Coulant de Xocolata amb gelat
3.30€

Pastís de la casa (a consultar)
3.00€

Platets de Nit

Els Cargols


Els Peixos i Marisc


Zamburiñas a la planxa (7/8 unitats)

12.90€


PLATS DE MITJA RACIÓ


Pota de Pop amb parmentier de patata

12.90€

Potes de Pop a la planxa amb parmentier de patata


Patates Braves amb les seves salses a part

5.00€


Amanida de Formatge de cabra

4.20€


Carpaccio de carbassó

6.50€

Carpaccio de carbassó, melmelada i formatge de cabra


Micuit de foie d'ànec amb torradetes

6.00€


Tartar de tonyina amb alvocat

10.00€


Coca de Folgueroles i pernil d'ànec

6.50€


Brandada de bacallà amb torradetes

5.00€


Croquetes de rostit (unitat)

1.00€


Cruixents de gouda

4.50€


Musclos a la planxa

7.50€


Pinxos de botifarra amb alioli (4un)

4.80€


Ous amb patates i foie

10.50€


Cassoleta de Cargols gratinats

6.00€


Magret d'Ànec, ratafia i nous

8.50€


Patates d’Olot (1un)

1.80€


Nachos amb guacamole

4.50€


Croquetes de Gambes (1 unitat)

1.60€


BRIE AL FORN

7.50€


Per emportar
Recomenat

Plats Vegetarians

Per emportar
Recomenat

Postres i Dolces

I de Postres i Dolces


Xuixo de Crema i gelat de llet merengada

4.80€


Crema catalana cremada i pastís d'ametlles

4.60€


Flam d'ou amb nata

4.60€


Profiteroles amb xocolata

4.60€


Carpaccio de pinya amb crema cremada

4.60€


Pastís de tiramisú amb gelat de cafè

4.60€


Tramuntana

4.60€

Gelat de Vainilla amb melmelada de préssec i xocolata


Taronja cremada amb sorbet de llimona

4.60€


Gelat de cafè amb licor de crema de whisky

4.60€


Trio de sorbets

4.60€


Coulant de Xocolata amb gelat

5.60€


Fondue de xocolata amb fruites

6.10€


Cafè Escocès 3 colors amb el whisky fred

6.10€


Cafè Irlanès 3 colors amb el whisky fred

6.10€

Cafè, whisky fred i nata sense sucre


Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

La nostra carta

Salses, Pa i Complements


All-i-oli

1.50€


Ketxup

1.50€


Salses per la carn

3.00€

Salsa Rocafrot, pebre verd, cafè parís, crema de ceps


Els Cargols


Cargols de la Vil·la

11.00€

Amb vi d'oporto, fils de pernil i allioli suau


Cargols secs

10.50€

Saltejats amb sal i pebre. Acompanyats d’una salsa tomàquet i ceba i un allioli suau


Cargols a la llosa

10.50€

Saltejats amb sal, pebre i herbes . Acompanyats d'una salsa vinagreta i allioli suau


Cargols Mimosa

10.50€

Saltejats amb carn picada i tomàquet i gratinats amb un allioli suau negat


Els nostres Entrants i Amanides


Pernil Ibèric amb coca de Folgueroles Torrada

16.00€

Coca de Folgueroles amb pernil de gla


Amanida mixta

8.50€

Amanida verda amb tomàquet, pastanaga, tonyina, pernil d'ànec i escalivada


Amanida tèbia amb favetes i gambes

9.50€

Amanida amb variat d'enciams, formatge fresc, fils de pernil ibèric amb un saltejat de favetes amb gambes


Amanida amb formatge de cabra

8.50€

Variat d'enciams, fruits secs, préssec, tomàquet xerry i formatge de cabra gratinat


Salmó fresc marinat amb amanida de pipes

10.00€

Salmó fresc marinat, amb sal fumada i variat d'enciams amb un combinat de pipes


Terrina d'escalivada, formatge de cabra i amanida

8.50€

Terrina d'escalivada tèbia gratinada amb formatge de cabra i acompanyada d'una amanida amb variat d'enciams, pipes i sèsam


Micuit de foie d'ànec

11.90€

Micuit de foie fet a casa, amb melmelada de figues i torradetes de les nostres


Verdures a la brasa

10.00€

Pebrot vermell, albergínia, ceba, xampinyó, espàrrecs, tomàquet, carbassó i segons temporada alguna verdura pot canviar I tot acompanyat d'una salsa romesco


L'Arròs i la Pasta


L’arròs de Pals i ànec 5 aglans

14.50€

Arròs de Pals fet amb ànec 5 aglans a la cassola


Arròs amb llamàntol S/M (mínim 2p)

18.50€

Arròs de Pals amb llamàntol i peix


Canelons casolans gratinats amb beixamel

8.50€

Canelons fets a casa de la manera tradicional de l'àvia, amb beixamel i gratinats amb formatge


Pappardelle amb crema de ceps i parmesà

8.50€

Pasta seca amb ou amb salsa de ceps i formatge parmesà


Els Peixos i Marisc


Bacallà amb samfaina gratinat amb mussolina suau

12.95€

Bacallà amb samfaina i gratinat amb una mussolina suau


Musclos al vapor

10.50€


Carpaccio de bacallà amb amanida i romesco

10.00€

Carpacció de bacallà sobre un llit de tomàquet triturat i acompanyat d'un variat d'enciams amb ametlles, xerris i romesco


Escamarlans gratinat

14.50€


Calamars a la planxa amb all i julivert

10.00€

Calamarsets a la planxa amb un all i julivert suau i acompanyats d'escalivada


Turbot al forn

14.50€

Turbot al forn i gratinat amb una parsillada de pa ratllat amb formatge i pebre vermell


Les Carns


Entrecot de vedella amb guarnició

15.80€

Entrecot de vedella de 300-350 grs, a la brasa amb sal Maldon i oli d'oliva, acompanyat de patata brasa, tomaquet i pebrot verd a la brasa


Costelles i mitjanes de xai amb guarnició

13.90€

Costelles i mitjanes de xai a la brasa, de guarnició Patata brasa, tomaquet cuit i Pebrot verd a la brasa.


Magret d’ànec amb oporto i poma caramelitzada

12.90€


Botifarra a la brasa amb guarnició

8.50€

Botifarra de sal i pebre a la brasa amb patata brasa, tomàquet brasa i pebrot verd a la brasa


Filet de vedella a la brasa amb guarnició

17.50€

Filet de vedella fet a la brasa i de guarnició patata a la brasa, tomàquet a la brasa i pebrot verd a la brasa.


Carpaccio de bou amb parmesà i oporto

11.50€


Peus de porc gratinats amb cargols

10.50€

Peus de porc a la brasa i gratinats amb cargols amb tomàquet


I de Postres i Dolces


Per emportar
Recomenat

Sugeriments

Les Carns


Celler Recomenat

Reserva

DADES DE CONTACTE

Adults
Explicació adults

Infants
Explicació infants

Localització

Card image cap
Menú Cap de setmana

Dissabte i Diumenge de 13:00 a 16:00

Menú Cap de setmana
Card image cap
Carta

La nostra carta

Carta
Card image cap
Platets de Nit

Platets de Nit
Card image cap
Postres i Dolces

Postres i Dolces
Card image cap
Vins i caves

Celler recomenat

Vins i caves
Card image cap
Take Away

Per emportar

Take Away
Card image cap
Reserva

Per reserves

Tel: 671.870.787 / 972.630.727